Requests - Alja smith | Social Media Girls
Welcome to the Social Media Girls Forum!
Feel free to sign up and join the discussion on all your favourite Social Media Girls. YouTube and Twitch oops moments, Onlyfans leaks, Celebrity sex tapes and More! It's free and takes 10 seconds!
Sign up
Ja sam je jebao u apartmanu nije htela vezu, fotkao sam je pre ,4 godine. ali ne delim slike.

2 Comments
C
Cyborg1946 commented
I ja sam spavao sa tvojom kevom ali ne delim slike.

K
Krindža commented
Nije njena slika ona nema pirsing na pupku

Profilna sada moja trenutna je sa njom. karala se tada sa fotografima to znam e sad ko je kara nemam pojma. fotkao sam i njenu drugaricu anastasiju. Onda ima neku kumu ruskinju haos lepsu video nisam upoznao na adi dovela decka a ima muza, luda priča tada bila nadjem na ig pod lokacijom nju i odmah pitam za fotkanje istog momenta stize por moze gde i kada. Takodje sam karao onu stellu sto peva pesmu kosovo afrikanka 3 meseca veze sa njom uporedo i ruskinju. Najjace iskustvo 2019 godina. Cale mi umre crnkinja me ostavi sutradan posle spici me depresija dobijem posao na kruzeru odem radim i vratio se u život hvala bogu zivim punim plućima 😊 Inace Stela je najjacu guzu imala ima i sad, udala se za nekog lika u Bg. Sve fotke bih radio s asvima podelio ali znam kakve su ne bih da popijem tuzbu :)

3 Comments
N
Nikola92 commented
alja nema tetovaze ovakve po nogama

N
Niks1555 commented
Da ona nema tetovaze te po nogama

Z
Zhu336 commented
Nisam znao da Kristijan Golubovic koristi ovaj forum